DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Voor werkgevers

Algemeen
In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor werkgevers erg moeilijk goed personeel te vinden. Met name in de sectoren industrie en techniek zijn veel vacatures die nauwelijks vervulbaar zijn. DGA Personeelsadvies BV heeft een werkwijze ontwikkeld gebaseerd op een creatieve manier van zoeken. Niet allemaal in dezelfde vijver vissen, maar proberen andere vijvers te lokaliseren. En dat werkt !  DGA Personeelsadvies BV werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Onze goede naam hebben we met name opgebouwd binnen de grotere multinationale ondernemingen zoals Stork, KLM en Imtech. Echter ook het MKB profiteert regelmatig van onze kennis en succesvolle aanpak.

Aanpak
Met een aantal grote ondernemingen hebben we een raamovereenkomst gesloten waardoor we continu zoeken naar goed personeel. Daarnaast worden door deze bestaande en nieuwe klanten voortdurend specifieke vacatures gemeld. Daarbij doorlopen wij de volgende stappen:

 1. Samen met de opdrachtgever wordt het vacatureprofiel geanalyseerd waarbij ook gekeken wordt naar het salarisniveau en de markt.
 2. Na een eerste file search in ons moderne geupdate recruitment systeem worden de eerste kandidaten op een rij gezet.
 3. Daarnaast wordt onderzocht en geanalyseerd waar het aanbod aan passende kandidaten zich kunnen bevinden. Vervolgens worden de wervingsbronnen vastgesteld.
 4. De gelokaliseerde kandidaten worden benaderd en tijdens een intensief selectiegesprek wordt de kandidaat beoordeeld voor de functie.
 5. Eventueel wordt een test afgenomen via de zogeheten Persoonlijke Profiel Analyse. Hiertoe werken we samen met een ervaren Arbeidspsychologe.
 6. Na de selectie worden van de geselecteerde kandidaten de gegevens inclusief uitgebreide persoonlijke rapportage naar de klant gezonden.
 7. DGA Personeelsadvies BV blijft betrokken totdat de arbeidsovereenkomst is ondertekend zowel door de werkgever als de kandidaat. Eventueel spelen wij een (bemiddelende) rol bij het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden. 


Projecten
Naast de vervulling van specifieke vacatures kan DGA Personeelsadvies BV ook bijzondere wervingsprojecten ontwikkelen en uitvoeren. Enkele voorbeelden daarvan:

  • Voor één van de grootste ict bedrijven in het oosten van het land hebben wij binnen een half jaar ruim 50 Consultants binnengehaald.

  • Voor een vliegtuigbouwer hebben wij een aantal zeer specifieke technische specialisten aangetrokken.

  • Ten behoeve van een technisch concern hebben we schoolverlaters mogen werven via een speciaal project van campusrecruitment

  • Bij enkele bedrijven hebben we een adviesproject uitgevoerd ten aanzien van een dringende personeelsvraag. Hierbij werd onderzoek gedaan naar de diverse mogelijkheden zowel intern als extern.

  • Speciale wervingsprojecten door bezoek/presentaties op scholen, optredens in tv-programma’s (VARA en AT5); meedoen op scholings- en banenbeurzen etc.

Vergoeding
DGA Personeelsadvies BV gaat uit van een vergoeding die recht doet aan haar inspanningen en het behaalde resultaat. Meestal werken we op no cure no pay basis en soms vragen we, afhankelijk van de situatie, om een klein deel daarvan als voorschot te vergoeden. Zeker is dat ons tarief als één van de laagste in de markt wordt gezien. Als we daarbij onze prestaties in ogenschouw nemen dan is er sprake van een ongekende en unieke prijs-prestatie verhouding. Het gaat ons om het opbouwen van een  duurzame relatie met onze klanten.
Overtuig uzelf en vraag naar ons tarief !