DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Voor kandidaten

Algemeen
DGA Personeelsadvies BV is altijd op zoek naar goed personeel op management of specialistisch niveau. Door onze structurele samenwerking met een aantal grote multinationale en vaak beursgenoteerde ondernemingen kunnen we continu mensen plaatsen. Naast een reactie op onze gerichte vacatures is het ook mogelijk en zinvol uw gegevens als open sollicitatie naar ons te mailen. U kunt uw gegevens en/of open sollicitatie door middel van een email met een CV als bijlage zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze gerichte vacatures, die we op dit moment in behandeling hebben, vindt u in de betreffende categorieën, die in het menu links onderaan zijn te vinden.

Aanpak
1. Indien u reageert op een gerichte vacature zal eventueel eerst een voorselectie plaatsvinden op basis van de motivatiebrief en cv.
2. U ontvangt daarna een afwijzing of u wordt uitgenodigd voor een gesprek met één van onze Consultants.
3. Het gesprek zal ca. 1 uur in beslag nemen.
4. Afhankelijk van de aard van de functie kan een korte test, de zogeheten Persoonlijke Profiel Analyse, worden afgenomen.
5. Na het gesprek wordt met u besproken of uw gegevens worden doorgezonden naar de opdrachtgever of niet. U hoort dit direct na het gesprek of (meestal) enkel dagen later.
6. Na het doorzenden van uw gegevens neemt de opdrachtgever de procedure over waarbij wij de voortgang daarvan bewaken.
7. Na afwijzing houden wij uw gegevens eventueel in portefeuille voor het moment dat er andere passende vacature beschikbaar komt.
8. Indien u een open sollicitatie stuurt kunt u een afwijzing ontvangen waarbij wij uw gegevens in portefeuille houden of uw gegevens worden als passend beschouwd op een vacature bij één van onze opdrachtgevers. In het laatste geval verwijzen wij u naar punt 2 t/m 7.

Integriteit/privacy/discretie
DGA Personeelsadvies BV voert een beleid ten aanzien van haar kandidaten waarbij strikte vertrouwelijkheid en discretie wordt gehanteerd. De communicatie ten aanzien van de door ons waargenomen mogelijkheden en competenties is open en eerlijk. Gegevens worden alleen na toestemming van de kandidaat naar de opdrachtgever gestuurd.
DGA Personeelsadvies BV hanteert de NVP Sollicitatiecode.
De code kunt u downloaden op http://www.nvp-plaza.nl/.

Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom.  Stuur deze met een CV als bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..