DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Internationaal Service Engineer

Onderneming

 

Onze opdrachtgever is een international opererende onderneming dat proces analysers en systemen ontwerpt. De afnemers bevinden zich voornamelijk in de olie en gas sector. Het bedrijf onderscheidt zich in deze sterk groeiende markt door in te spelen op het leveren van applicatie gerichte on-line proces analyser oplossingen. Naast het leveren van eigen ontwikkelde analyzer producten, levert men diensten waaronder engineering, voor het ontwerpen en uitwerken van klantgerichte oplossingen en after sales service voor het onderhoud van deze systemen.

 

De onderneming heeft een eigen ontwikkelafdeling waar nieuwe innovatieve technologieën, o.a. laser technologie worden toegepast in nieuwe analysetechnieken. Het bedrijf is een 35 jaar jonge, enthousiaste, ambitieuze organisatie, die wereldwijd een sterke reputatie heeft opgebouwd als leverancier van hoog gekwalificeerde analyse systemen.

 

Algemeen

Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat je kennisniveau door het bijwonen van in- en externe trainingen tot de hoogste in de markt behoort. Ontwikkeling en opleiding zit in de genen van het bedrijf. Je reist graag en vindt het prima om soms ook een week of langer van huis te zijn. Je bent een gedreven technicus, die flexibel genoeg is om zelfstandig complexe problemen op te lossen. Hierbij is ervaring met proces analyse apparatuur en monstervoorbereidingssystemen een belangrijke pré. Ook zijn je goede beheersing van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden hierbij onmisbaar.

 

Functie

 

Het testen van de systemen voorafgaand aan de levering.

Het in bedrijf stellen van de apparatuur bij onze klanten in binnen- en buitenland.

Het verzorgen van trainingen, zowel bij klanten als in-huis.

Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud.

Het verlenen van technische ondersteuning.

 

Functie-eisen

De Internationaal Service Engineer is in het bezit van een diploma HBO-E of een gelijkwaardige opleiding. Tevens is affiniteit met procestechniek en –instrumentatie belangrijk.

HBO-Wtb/Elektrotechniek of aantoonbare ervaring

Enthousiast, probleemoplossend en zelfstandig kunnen werken

Ervaring in de olie -en gas sector is een pré

Je reist graag en vindt het prima om soms ook een week of langer van huis te zijn. Je bent een gedreven technicus, die flexibel genoeg is om zelfstandig complexe problemen op te lossen. Hierbij is ervaring met proces analyse apparatuur en monster voorbereidingssystemen een belangrijke pré. Ook zijn je goede beheersing van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden hierbij onmisbaar.

 

Aanbieding

Een uitdagende en inspirerende baan in een dynamische internationale werkomgeving met een open hands-on werksfeer die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Een klimaat waarin jou en ons belang parallel lopen. De onderneming biedt uitstekende marktconforme, primaire en secundaire, arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer en enthousiaste collegae. Een organisatie met toekomst perspectief !