DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Productiemanager

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de optimale realisering van de producten en systemen van Hobré waarbij de belangrijkste taken zijn:

o    Het geven van leiding aan de productie van de analyse systemen en producten van Hobré en de 25 tot 30 medewerkers (waaronder 2 teamleiders) van de werkplaats en magazijn.

o    Het motiveren, controleren en inspireren van de medewerkers en het bevorderen van de teamspirit; je onderhoudt daartoe continue contact met je medewerkers.

o    Het organiseren, plannen en verdelen van de werkzaamheden.

o    Het zorgen voor de beschikbaarheid en ontwikkeling van de benodigde kennis.

o    Het continu monitoren en optimaliseren van de effectiviteit en efficiency van de productie onder andere middels Lean manufacturing een/of Kaizen en/of 6 sigma principes.

o    Het fungeren als contactpersoon namens de productie naar de organisatie in algemene zin en engineering in het bijzonder.

De hoogwaardige kennis en expertise van Hobré behoort tot de beste in de markt. Je vindt het leuk om in een technische onderneming te werken met een internationale dynamiek. In deze internationale omgeving is kennis van de Engelse taal belangrijk en zijn uitstekende communicatieve vaardigheden vanzelfsprekend.

 

Functie-eisen:

De Productiemanager is in het bezit van een HBO opleiding. Je hebt een natuurlijke antenne voor wat er leeft onder de medewerkers. Werkervaring in een productie-/assemblageomgeving. Kandidaten die toe zijn aan de tweede stap in hun loopbaan worden uitdrukkelijk verzocht te reageren.  Om de functie goed uit te kunnen oefenen woon je bij voorkeur  Noord Holland.

 

Aanbod:

Voor deze sleutelpositie geldt dat een dynamische werkkring wordt geboden in een groeiende onderneming. Het beloningspakket, zowel het salaris als de secundaire voorwaarden, is uitstekend te noemen.  Daarnaast biede Hobré je alle ruimte om je te ontwikkelen en te ondernemen.

 

 

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel, mail dan, uiterlijk binnen twee weken na het verschijnen van deze advertentie, je cv met korte motivatie naar onze HR afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor informatie kun je bellen met Rini de Groot; 06-53434851.