DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Verkoopadviseur Utiliteit & Water

 

Onderneming

 

Onze opdrachtgever is een internationaal gerenommeerd technisch/industrieel handelsbedrijf. Voor de vestiging in Capelle ad IJssel zoeken we een Verkoopadviseur U & W.

 

Algemeen

Als Verkoop Adviseur bied je met jouw kennis onze klant telefonisch commerciële en technische informatie in de ruimste zin des woord. Samen met je teamgenoten zorg jij dat de klant ons altijd kan bereiken.    

Functie-inhoud

 Je verwerft en volgt orders op, je ontvangt klantvragen, inventariseert en analyseert de behoeften en draagt zorg voor de afhandeling. Met de collega’s van de buitendienst vorm je een “Customer team”. In onderling overleg breng je offertes uit, begeleid je de opdrachten en zorg je voor de after sales. Je doet dit op een zodanige wijze dat een optimale bijdrage wordt geleverd aan het behalen van omzet en marge doelstellingen conform het verkoopplan. Je verwerft de nodige productinformatie en past deze toe in de dagelijkse werkzaamheden.    

Functie-eisen

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en een opleiding in de technisch/commerciële richting (bijv. Werktuigbouwkunde of installatietechniek). Service staat bij jou hoog in het vaandel, commercie spreekt je aan en je kunt goed organiseren. Communicatief sta je ook stevig in je schoenen. In zowel het Nederlands als het Engels kun jij je goed uitdrukken, mondeling en schriftelijk. Ook MS-office (Word en Excel) heb je in je vingers. Heb jij tevens praktische kennis en/of ervaring in Water (Infra) projecten? Dan ben je extra welkom!  

Aanbod

Een uitdagende en inspirerende baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Een klimaat waarin jou en ons belang parallel lopen. De onderneming beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering, 25 vakantie- 12 atv-dagen en een aantrekkelijk salaris. Daarnaast heb je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt je pensioen goed geregeld.