DGA Personeelsadvies
Speulderbos 5
1447 TG Purmerend

Contact:

T. 0299 - 465536
M. 06 - 53434851
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Verkoopadviseur Flow Technology

Onderneming

Onze opdrachtgever is een internationaal gerenommeerd technisch/industrieel handelsbedrijf. Voor de vestiging in Capelle ad IJssel zoeken we een Verkoopadviseur Flow Technology.

Algemeen

Je bent een commerciƫle, klantgerichte en sterke persoonlijkheid die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je luistert goed naar de klant. Wat wil hij? Waar is behoefte aan? Op basis van jouw technische kennis geef je pasklare adviezen voor oplossingen. De hieruit voortkomende opdrachten begeleid je van A tot Z (offertes, calculaties, inkoop, enz.) Je werkt intensief samen met de klant, maar ook met de buitendienstmedewerkers en onze afdeling. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van omzet- en margedoelstellingen.

Functie-eisen

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau in technische richting (Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) door ervaring en/of opleiding verkregen. Je bent enthousiast, positief en initiatiefrijk, anders zou je immers niet solliciteren! Je vindt het prettig om samen te werken en communicatief sta je stevig in je schoenen. In zowel het Nederlands als het Engels kun jij je goed uitdrukken, mondeling en schriftelijk.

Aanbieding

Een uitdagende en inspirerende baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Een klimaat waarin jou en ons belang parallel lopen. De ondernbeming beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling, 25 vakantie- 12 atv-dagen en een aantrekkelijk salaris. Daarnaast heb je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt je pensioen goed geregeld.